Simulaattori­keskus

Simulaattorivaraukset nyt myös tuntipohjaisesti - 5. kesäkuuta alkaen!

Nyt voit varata simulaattoreitamme myös tunniksi. Yhden tunnin hinta on 70 eur + alv. Vapaat ajat näet kun siirryt varausjärjestelmään oheisen linkin kautta. Voit tulla kaverin kanssa ajamaan samaan aikaan omavalintaisella radalla ja autolla, mutta varsinaista kisaa ei tuntivarausten yhteydessä voi ajaa. Kilpailu vaatii tapahtumavarauksen, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Räätälöidyt yksityis- & yritystilaisuudet

KK-Motorsportin simulaattorikeskus Lahdessa palvelee yrityksiä ja yksityisasiakkaita onnistuneiden hetkien järjestämisessä. Ajosimulaattoreitamme ovat testanneet niin polttariporukat, koululaiset, syntymäpäiväseurueet, kokousvieraat, virkistyspäivän viettäjät kuin eläköitymistä juhlivat seurueetkin!

Varaa monipuoliset kokous- ja saunatilamme, niin pääset samalla kertaa sekä rentoutumaan saunan löylyihin että nostamaan sykettä simulaattoriradan puolella. Pakettiin saa myös juomat ja ruokailut, joten voit nauttia tunnelmasta pitkän kaavan kautta.

Tiedustele tapahtumallesi sopivaa kokous-, sauna- ja simulaattoripakettia sähköpostitse office@kk-motorsport.fi tai täyttämällä sivun alareunan yhteydenottolomake!

Firmaliiga 7.3.–1.6.2023

Puheet on puheita. Nyt voi erotella todelliset jyvät akanoista. Mikä yritys on SE “talli”, joka päihittää muut? Koiranen-Kemppi-Race Simulators järjestää yritysten välisen rata autokisan simulaattoreilla ajettuna:

8 osakilpailua, 4 eurooppalaista rataa ja 2 kuljettajaa per joukkue.

Ilmoittaudu mukaan:
+358 400 710 434
office@kk-motorsport.fi

Scroll to Top